Nominera en Coronahjälte

 

Nu skall personer hyllas för sina hjälteinsatser

Tiotusentals personer har insjuknat i corona i Sverige, och många av dessa har det besvärligt. Bland oss finns hjältar som gör insatser och på olika sätt hjälper de som drabbats eller finns med i riskgrupper. Dessa vill vi lyfta och varje månad kommer vi hylla någon vi kallar månadens Coronahjälte.

Vem kan man nominera till månadens Coronahjälte?

Det kan vara hen som sliter i det tysta, kanske hjälper coronasjuka eller personer i riskgrupper med att handla mat, gå till apoteket, städa eller utföra trädgårdsarbete. Det kan vara hen som syr munskydd/skyddsförkläden åt organisationer, startar hjälpgrupper eller gör något annat bra.

Vad innebär det att bli utsedd till månadens Coronahjälte?

Varje månad kommer en jury presentera månadens Coronahjälte. Personen kommer hyllas för sitt arbete och få ett par trevliga överraskningar! Flera andra personer kommer omnämnas för sina fina insatser på vadbra.se.

Personlig integritet

Din säkerhet och integritet är av yttersta vikt för oss. Vi kommer inte spara din nominerings e-postadress. Denna används bara för att informera hen, som då har möjlighet att ge oss sina kontaktuppgifter. Efter varje utmärkelse raderar vi alla uppgifter om både dig och den du nominerar.